В цените е включено

Нощувка, курортна такса,

ДДС, Wi-FI, паркинг,

две оборудвани кухни,

барбекю, велосипеди

и локално парно.

Книга за гости


  Име:   Е-мейл:
Публикувано на: 08.11.2013
Къща за гости "Хера" е прекрасно място за отдих и почивка. Обстановката в къщата е невероятно уютна, навсякаде е чисто и изпълнено с много вкус, всичко от което би имал човек нужда го има.Но най-важното, е че домакините на къщата са много отзивчиви и те карат да се чустваш като в свой дом. Нашето семейство, когато решим да посетим с. Чифлик без да се замисляме избираме къща за гости "Хера"!

Публикувано на: 27.11.2013
Посетихме семеен хотел Хера и сме очаровани от гостоприемството. Много ни харе са чистотата,удобството и спокойствието.На всички които търсят такова място за почивка препоръчвам да посетят с.Чифлик и хотел Хера!

Публикувано на: 24.03.2014
Къщата е едно прекрасно място. За 2 дни успях да съчетая почивката със отпускането на работните мисли. Собствениците са уникално отзивчиви и прекрасни хора. препоръчвам я на всеки за отдих.

Публикувано на: 07.04.2014
Страхотно място. Гостоприемни хора. Посрещнаха ме и ме настаниха ме в страхотна стая с гледка към реката и планината, а барбекюто, което си спретнахме с едни други редовни гости, които също бяха там.... не помня скоро да съм се забавлявал така. И сега ден, след като си тръгнах, седя в офиса и планирам следващата си почивка в с.Чифлика. И мисля, че е ясно къде ще отседна :)

От: kalя
Публикувано на: 05.05.2014
СПЕЦИАЛНИ ПОЗДРАВИ И БЛАГОДАРНОСТИ ЗА ПЕПА И РОСЕН !!! ЗА МИЛОТО ПОСРЕЩАНЕ В УЮТНАТА ИМ КЪЩА,ЗА ГРИЖИТЕ И ВНИМАНИЕТО, С КОЕТО НАПРАВИХА ПОЧИВКАТА НИ НЕЗАБРАВИМА!!!ТОВА РАЗБИРА СЕ НА ФОНА НА ТРОЯНСКИЯТ БАЛКАН И РОМОНА НА ЧЕРНИ ОСЪМ !!!

Публикувано на: 22.06.2014
Благодарим на Пепа и Росен за това че ни приеха и направиха нашата почивка комфортна. Идеалното място за фирмен Team Building.

Публикувано на: 10.08.2014
Къща за гости Хера е много красива и уютна.А собствениците са прекрасни хора Нека всеки да посети тази къща Благодарим на РОСЕН и ПЕПА за топлото посрещане и за вниманието.Винаги когато имаме възможности ще посещаваме тази къща

Публикувано на: 20.04.2015
Къща за гости “ХЕРА” в Чифлик е добър избор за всеки, който търси спокойствие, домашен уют и гостоприемство. С това изречение започва представянето на къща "Хера" в този сайт.Това е самата истина, в която се уверихме ние -театрален колектив при Читалище"П.Р.Славейков" гр.Гулянци,обл. Плевен.Благодарим на Пепа и Росен за това че ни приеха и направиха нашата екскурзия весела и безгрижна. Препоръчваме я на всеки за отдих и релакс.

Публикувано на: 18.06.2015
Къща за гости "Хера" с. Чифлик може да се охарактеризира така: първо те посрещат изключително мили и любезни хора, влизаш в къща която блести от чистота, леглата са изключително удобни, а ако сам искаш за си приготвиш храната на разположение са барбекю, чиста готварска печка и чисти котлони. Има два големи хладилника и отделно фризер. Перфектно място за почивка. Остава да отидете и да се уверите в моите думи.

Публикувано на: 04.07.2015
Почивахме пет дена,които минаха неусетно. Потвърждаваме мнението на Виктория Пламенова Косташка .Къщата е направена с любов и си личи ,че не са хабени средства за сметка на удобството на клиента. Поздрави на домакините и специални такива за Милена и Лаура от Мартин

Публикувано на: 02.12.2015
Tozi semeen xotel si zaslujava da se poseti ot vdeki re6il da po4iva.Xotela e mn 4ist,topal i dobre podreden,a Pepi i Rosen edni prekrasni xora....pozdravi ot nas

От: vkkBllVVvve
Публикувано на: 12.06.2016
TOBA E PREKRASNA VAZMOGNOST DA SI PO4IVA6 IMAH KASMET DA SAM TEHEN GOST BLAGODARIA ZA VSI4KO

Публикувано на: 26.07.2016
Вече трета година посещаваме Пепа и Росен, рядко се срещат такива мили, гостоприемни и приятни хора. Благодаря ви, приятели :) И ракииката беше страхотна....... :):)

Публикувано на: 25.07.2017
Прекрасна,уютна и функционална обстановка,вкусно приготвена храна и безупречна хигиена на атрактивни цени.Настроението на сърдечните и винаги усмихнати домакини създава приятелска и позитивна атмосфера между гостите.